Samsung

Samsung

Samsung beschikt over het grootste assortiment aan smartphones. De smartphones met de nieuwste technologieën komen in verschillende series voor en hierdoor heeft Samsung voor ieder wel wat wils.

Besturingssysteem

Samsung levert alleen Android-toestellen. Android is het grootste besturingssysteem, het merendeel van de mobiele telefoons draait op Android. Het besturingsbesturingssysteem is van Google en om een Android telefoon te kunnen gebruiken heb je daarom een Google-account nodig. Omdat het zo'n groot systeem is, zijn er ook immens veel toepassingen op de telefoons beschikbaar. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat er in de Play Store geen leuke apps beschikbaar zijn voor jou.

Uitgebreid aanbod

Samsung heeft het grootste aanbod aan smartphones met verschillende series, formaten, kleuren etc. De series van Samsung kunnen verdeeld worden onder de de S-series, de J-series, de A-series en de note-serie. Als je een Galaxy J, A en S telefoon vergelijkt, zie je verschillen in prijs, camera, behuizing en snelheid. De J-serie bestaat uit basistoestellen voor een scherp prijsje. Een toestel uit de A-serie zit qua prijs in het middensegment, ook beschikt de A-serie over een betere camera en een stevigere behuizing.

Ben jij nou echt op zoek naar de beste Samsung smartphone? En ben je bereid om hier ook voor te betalen? Kies dan voor de S-serie. De Samsung Galaxy S-serie bevat de vlaggenschepen van Samsung. Omdat dit de topklasse is, betaal je ook wel meer, maar je krijgt er ook het meest voor. Met deze S-series maak je de beste foto's en video's, ze hebben een scherper scherm en beter geluid dan de A en J-series, en ze kunnen de zwaarste programma's aan. Je hebt niet alleen een enorm aanbod aan verschillende toestellen, je kunt per model ook nog kiezen uit een enorm aanbod kleuren. Ook de opslagcapaciteit kun je zo ruim maken als je maar wilt. Je kan gaan voor onder andere 16, 32, 64, 128, 256 of 512 GB, en zelfs 1 TB!

Terug naar overzicht