iPhone

iPhone

De iPhone is een smartphone van Apple. Samen met Samsung en Huawei is dit het populairste en meest verkochte smartphone merk van dit moment.

Besturingssysteem

de iPhone gebruikt IOS, dit is een aangepaste versie van OS X (het besturingssysteem voor de Mac computers van Apple). Dit besturingssysteem wordt ontwikkeld door Apple en het is het op een na meest gebruikte besturingssysteem op smartphones. Er zijn wereldwijd meer dan een miljoen apps beschikbaar in de App Store van Apple, waar mensen apps kunnen downloaden om weer nieuwe functies toe te voegen aan hun iPhone.

Functies

De iPhone heeft inmiddels al een gigantische ontwikkeling meegemaakt. Het begon bij de 'originele iPhone'. Elk jaar komen er weer nieuwe modellen uit en allemaal ook met bijbehorende nieuwe functies. De iPhone heeft bijvoorbeeld een multifunctioneel touchscreen. De pixels staan zo dicht op elkaar (vooral bij de laatste modellen) dat het menselijke oog geen individuele pixels meer kan zien. De meer recente nieuwe functies van deze slimme smartphones zijn: een driedubbele camera op de iPhone XS Max, geen 3D Touch meer maar gezichtsherkenning, draadloos opladen, meer opslagcapaciteit en een groter scherm zonder home button. Ook zijn alle nieuwe iPhones stof- en waterbestendig. Apple zal haar iPhones altijd blijven ontwikkelen om optimaal te kunnen profiteren van de nieuwste technologieën.

Opties

Wanneer je kiest voor een iPhone heb je niet alleen de keuze uit verschrikkelijk veel modellen, maar ook deze modellen zelf hebben weer verschillende opties. Hier kan de kleur in verschillen, het formaat, de opslagcapaciteit en de accessoires. iPhones komen in verschillende kleuren en materialen voor. De nieuwste modellen zijn bijvoorbeeld van glas en verkrijgbaar in goud, zilver, grijs, zwart zilver, blauw, geel, rood, wit, koraal etc. Je kan hierdoor dus helemaal jouw perfecte smartphone samenstellen. Welke kleur of formaat je ook wilt, ze bestaan inmiddels echt allemaal!

Terug naar overzicht