HTC

HTC

Het merk HTC (High Tech Computer Corporation) is een producent van verschillende smartphones. Het bedrijf komt zoals veel andere fabrikanten van smartphones uit Taiwan, en is ook één van de grootste bedrijven in de telefoonbranche. De telefoons van HTC draaien op Windows Phone en Android. Wil je meer te weten komen over HTC? Lees dan snel verder.

Telefoons

HTC is een van de bekendste merken binnen de smartphones. Het merk heeft het eerste Android-toestel ter wereld uitgebracht. De telefoons van HTC zijn vaak handig in gebruik en zien er stijlvol uit. Ze proberen innovatief te zijn en bedenken steeds weer nieuwe ontwerpen en functies voor telefoons.

Het assortiment van HTC bestaat uit drie series van verschillende smartphones. De Desire-serie, de One-serie en de U-serie. De nieuwste modellen vallen onder de U-serie, de andere toptoestellen onder de One-serie en de rest valt onder de Desire-serie.

Windows Phone en Android

De telefoons van HTC werken met het besturingssysteem Windows Phone en Android. Windows Phone is ontwikkeld door Microsoft. Dit systeem staat bekend om hoe overzichtelijk het is, je ziet in één oogopslag jouw apps. Android is ontwikkeld door Google. Dit systeem is erg populair en draait al op meer dan een miljard telefoons en tablets. De eerste versie van Android werd gelanceerd op een HTC smartphone. Android staat bekend om de vele opties die het systeem te bieden heeft. Er zijn veel mogelijkheden tot personalisatie en er zijn enorm veel apps.

Hart voor de werknemers

HTC streeft naar een verantwoordelijke, eerlijke en ethische bedrijfsvoering. De werknemers hebben goede arbeidsomstandigheden, worden niet gediscrimineerd en gepest en hebben een gezonde en veilige werkomgeving.

Terug naar overzicht