Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/damsite/domains/pocketpc-club.nl/public_html/index.php on line 110
Alles over mobiele telefoon abonnementen | PocketPC-Club

Abonnementen

Telefoon abonnementen zijn een innovatieve oplossing voor mensen die niet per direct honderden euro's willen of kunnen neerleggen voor een nieuwe telefoon. Het idee achter een abonnement is eigenlijk dat je jouw telefoon inclusief bijbehorende extra's zoals belminuten of MB's afbetaalt in termijnen.

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel simpel. Een abonnement wordt aangeboden door een provider. Je hebt er een hoop, de bekendste mobiele providers zijn: Telfort, Simyo, Vodafone, Simpel, T-Mobile, Ben, Youfone, Hollands nieuwe en Tele2. Je kan op verschillende manieren bij een gewenst abonnement uitkomen. Je kan natuurlijk op de provider zelf zoeken. Dan ga je op de website van de provider kijken wat hun aanbod aan smartphones en abonnementen is, en kijk je welke het meest geschikt is voor jou. Een andere manier om een abonnement te vinden is door eerst te kijken welke telefoon jij wilt; welk model, welke kleur, wat voor opslag, wat voor verbinding en door vervolgens te gaan kijken wie dit toestel het goedkoopst aanbiedt. Dit is de voordeligste manier. Zo kun je namelijk verschillende providers vergelijken die precies hetzelfde toestel aanbieden, en kun je zelf kiezen voor welke prijs je gaat.

Prijs

Zelf heb je ook nog eens best veel te zeggen over de prijs van je abonnement. Je kan zelf beslissen hoe hoog je het maandelijkse bedrag instelt. Meestal komt er nog een kleine aanbetaling bij voor het toestel zelf, de abonnementskosten zijn voornamelijk de kosten voor de diensten die jij erbij kiest. Wanneer je dus voor meer belminuten kiest, is het maandbedrag ook hoger. Ook is het maandbedrag lager wanneer je de eenmalige aanbetaling hoger instelt. Met het eindbedrag zal dit niks doen, het gaat er puur om hoeveel jij er zelf maandelijks voor over hebt of juist in 1 keer.